Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní sraz fr. buldočků + coursing

9. 11. 2015

Záseka

O prvním listopadovém víkendu 6.-8.11.2015 v  rekeračním středisku Záseka u Velkého Meziříčí proběhl podzimní sraz fr. buldočků se speciálem o coursingu. Tento speciál spočíval v tom, že se uskutečnila přednáška na téma coursing ( co je to coursing, jak a kde se běhá , kdo ho běhá, něco z pravidel, jeho hodnocení apod.) , kterou přednesla rozhodčí  Zuzana Kubištová posuzující oficiální závody v coursingu. Poté se uskutečnilo běhání za střapcem jako závody s posuzováním rozhodčí a s hodnocením. Po každém běhu slečna rozhodčí okomentovala o bodovala uskutečněný běh, poukázala na chyby a vysvětlila proč a jak je ten dotyčný pejsek hodnocen. Večer pak bylo vyhlášení výsledků a rozdány diplomy za závody a navíc certifikát za účast na přednášce o coursingu. V podvečer na další přednášku přijel jeden z velmi uznávaných veterinářů, který sám chová fr. buldočky a něm. dogy, a to MVDR. Milan Štourač. Přednáška byla o zdraví , zdravotních problémech při sportech, výživě a jiné  francouzských buldočků. Přednáška byla velice zajímavá a měla velký úspěch. 
Nedělní dopoledne proběhlo za krásného slunečního počasí. Po společném focení se šlo na velmi příjemnou procházku do přilehlého lesa. Po procházce se pokecalo na sluníčku, které tak v tuto roční dobu pěkně hřálo,že se nechtělo ze sluníčka odejít.
Areál rekreačního střediska Záseka byl sice menší, ale velice příjemný. Pěkné ubytování i strava. Rádi se tam budeme vracet.
Poděkování paní správcové rekreačního střediska , výrobcům diplomů a certifikátů Robertovi Lekšovi a Ditě Majorové, coursingové rozhodčí
Zuzaně Kubištové a panu veterináři MVDR. Milanovi Štouračovi za přednášky, Tomovi Niklesovi za natáčení videa, Evě Kapsia za buldočí perníčky a prostě všem co se zúčastnili této akce, ale především všem uchrochtaným placatým čumáčkům, kteří hráli hlavní roli.
Akce byla úžasná a proběhla ve velmi příjemné atmosféře. Úžasní byli všichni účastníci!! Dost dobrá parta.

Této akce se zúčastnilo 19 fr. buldočků + 1 boxer. Dále pak na ,,čumendu,, přijeli další 4 buldočci a 2 bostonci.

Tato akce se uskutečnila pod hlavičkou F.Fr.bul Morava a Francouzského potěšení.

 

-----------------------------------------------------

Pozvánka na podzimní sraz francouzských buldočků
 svojanov2.jpg              



Tento podzimní sraz je určen pro všechny milovníky fr. buldočků , kteří mají zájem se i v tuto dobu sejít, pokecat apod. a dále pro ty co mají zájem o coursing s buldočkem.

Tohoto srazu se může zúčastnit každý kdo má zájem, i ten koho coursing nezajímá a chce se zúčastnit jen jako účastník srazu a nechce vyvíjet žádné aktivity :-)

V  době 6.-8.11.2015 se pořádá speciální sraz fr. buldočků s přednáškou na téma coursing.  Bude přítomná rozhodčí coursingu, která bude přednášet  vše ohledně coursingu ) co je to coursing , jak se běhá, jaké chyby se dělají, jak se hodnotí při závodech apod.). Pak bude praktická ukázka kde budou pejsci běhat za střapcem a bude vše názorně vysvětleno jak pejsek běží , kde dělají chyby,  jaké chyby dělají páníčci , hodnocení každého běhu atd. 

kal-oskar-1.jpg

K večeru  asi v 18:00 bude  přednáška veterináře o různých zdravotních problémech při psích sportech, první pomoci, výživě, zdravotních problémech všeobecně apod.

Této akce se může zúčastnit i ten kdo nemá zájem o coursing!

Tato akce se uskuteční pokud bude dostatečný zájem o ubytování!!!

V případě zájmu je možné se i dodatečně nahlásit na místě.

Počet zájemců je omezen.

Upozornění!! Každý účastník je na akci na vlastní nebezpečí a riziko!! Každý účastník odpovídá sám za sebe a za svoje děti, a majitelé psů za své psy!!!! Pořadatel nenese žádnou zodpovědnost za škody a úrazy způsobené účastníky a jejími psy !!!

 

Psi musí mít platnou vakcinaci vztekliny a potvrzení o této vakcinaci - očkovací průkaz!!!

Jelikož se jedná o přátelské setkání , tak v případě nevhodného nebo urážlivého chování k ostatním účastníkům setkání bude tento účastník vykázán ze setkání a to bez žádné náhrady nebo vrácení platby. Toto upozornění platí i v případě týrání a nevhodného chování ke psům!


Pro zájemce přednášky coursingu:

Cena přednášky coursingu: 170,-Kč/pes , druhý pes = 140,-Kč , třetí pes = 100,-Kč

Kdy: 7.11.2015 v 10:00 začátek

Kde:  Rekreační středisko  Záseka (u Velkého Meziříčí)

               http://www.zaseka.cz/

Tato akce je pojata i jako podzimní víkendový srazík fr. buldočků.

Ubytování:  zděná budova,  cena - 200,-/osoba/noc , sociálka společná na chodbě

PES :  20,-Kč/den
                 
Strava:  snídaně - 40,-Kč/osoba/den
             polopenze - 110,-/osoba/den
             plná penze - 190,-/osoba/den

Na pokojích jsou deky s povlečením.



Záloha na ubytování: 500,-
Záloha na přednášku: 100,-


Zálohy zasílejte na účet : 2400528938/2010 Fio banka

prosím pište od koho záloha je a na je ( např.  jméno , ubytování + přednáška)!!!

Záloha je vratná do 30.10.2015 , poté je nevratná!!!    

Závazná přihláška na sraz:

Jméno:...........
Pes/počet(popř. jméno):.........
Jen sraz(bez aktivit):......ANO/NE
Speciál+přednáška:.......ANO/NE /počet psů:..................
Ubytování:......ANO/NE / počet osob...../ od kdy do kdy:......
Penze (plná penze, polopenze, snídaně) počet osob:.....ANO/NE../od kdy do kdy.......


Přihlášky zasílat na email:  f.fr.bul.morava@seznam.cz



Kde to je: 
   GPS -  http://49°25'49.511"N 15°57'27.400"E
 

Rekreační středisko Záseka se nachází poblíž Velkého Meziříčí , asi 9km od dálnice D1 sjezd od Prahy i od Brna 141 Velké Meziříčí - západ, po té směr Měřín, Jihlava , pak je odbočka na Netín , za Netínem je Záseka