Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proběhlé jiné psí akce 2014

 

2.3.2014 v Blansku proběhl tento již tradiční 9. pochod lesem se psem.  Této akce se pravidelně již 6 let zúčastňují i francouzští buldočci. Letos se jich bylo při zápisu 14 z celkového počtu asi 38 všech psů různých ras .

 

 

POCHOD LESEM SE PSEM

 

9. ročník akce

BLANSKO - HORNÍ LHOTA - BLANSKO
Neděle - 2.3.2014


 

Tak máme za sebou další úspěšnou akci. Počasí bylo letos naprosto luxusní. Jaro se přihlásilo v plné parádě.
Akce se zúčastnilo celkem 42 pejsků. Jako každý rok byli hojně zasoupeni Francouzští buldočci. Letos jich dorazilo 14. Z ostatních plemen bylo nejvíce Border kolií. Ale ,,pochodoval" i Foxteriér, Čivava, Jezevčíci, Jack Russell teriéři, Boloňský psík, Zlatí retrívři, Jagteriér, Šeltie, Pudl, Australští ovčáci, Kolie, Flat retrívr, Apenzelský pes, Boxer, Labrador a několik kříženců.
V cíli byl přichystán teplý čaj, špekáčky na opékání u táboráku a pro všechny pejsky i pánečky několik doplňkových soutěží. Ty byly zcela dobrovolné. Ale hodu míčkem na cíl, skákání přez překážky agility či vyhledávání skrytých pamlsků si vyzkoušeli téměř všichni. Za každou disciplínu totiž každý obdržel cenu či dárek od sponzorů (KSMB, HUSSE).
Po skončení akce se šlo stejnou trasou nazpátek do Blanska. Ale nikdo nespěchal, protože sluníčko hřálo a navíc prostředí, kde se akce konala je moc krásné. Tak zase ahoj za rok na jubilejním 10. ročníku.

Odkaz na fotky a videa: http://aja204.rajce.idnes.cz/Pochod_lesem_se_psem_2.3.2014/

http://aja204.rajce.idnes.cz/Pochod_lesem_se_psem_2.3.2014/#MOV004.jpg

 

-------------------------------------------------------------------

 

1926653_10202811571717816_462723649_n.jpg

 

Přátelé a kamarádi moc bychom Vás chtěli opět pozvat na naši akci! 
Místo konání a sraz placatek je opět v areálu za sokolovnou v Beňově a to 17.05.2014 od 10:00 hod.!
Již se bude konat III. ročník Grilování s Buldočkem v Beňově!!

Těšit se můžete na PROCHÁZKU, SOUTĚŽE, UKÁZKY buldoččích dovedností, SBÍRKU na pomoc pejskům v nouzi a také na naše již tradiční " TAHÁNÍ CEN" ze kterého jde taktéž výtěžek na pejsky!
Také nebudou chybět speciality z grilu volně prodejné pro všechny účastníky.
Letos pro Vás bude připravené i posezení u ohně a opékání " špekáčků "!

-----------------------------------------------------------------------------------

 

wilsonka.jpg

 MIROSLAV BERNARD,MARTIN a JANA SCHMIDTOVI A DENISA JARMAROVÁ. Pořádají sraz ,setkání a menší závody popř si můžete zatrénovat v krásném prostředí kempu u Wilsonovi skály.Vzhledem k nízké kapacitě chatek je srazík jen pro zvané je k dispozici pouze 13 chatek z toho 8 -3 lůžkových a 5- 4 lůžkových. A 2 maringotky ty musí zůstat pro zázemí srazu.Na volnou kapacitu kempu jsem čekal 2 roky, je to velmi navštěvovaný kemp s krásnou přírodou na Dalešické přehradě.S možností mnoha výletů ,lodky .parník, nedaleko Dalešický pivovar ,natáčeli se zde Postřižiny.
Proběhnou zde neoficiální závody v COURSINGU a AGILITY 

foto: https://ffrbulmorava.estranky.cz/fotoalbum/wilsonka-2014/