Jdi na obsah Jdi na menu
 


Charitativní pochod fr. buldočků

28. 7. 2020

 Charitativní pochod s buldočky

beh-petry.jpg

 

Charitativní pochod s buldočky se koná v rámci Charitativního běhu Petry Linetové.

Kdy:  29.8.2020

Kde: Hluchov, okr. Prostějov

Startovné: dobrovolné

Info:  veškeré info je na letáčku a níže

beh_petry_linetove.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Běh Petry Linetové 
 
Srdečně Vás zveme na charitativní běh ve prospěch hemato-onkologického oddělení Fakultní Nemocnice Olomouc. 
 
Kdy: sobota 29. srpna od 14:00 hodin Kde: hřiště Hluchov - okres Prostějov 
 
Rádi Vás přivítáme na akci, kde nečekejte diplomy a medaile, ale fajn lidi, co si přijdou zaběhat - nejen kvůli sobě, ale i pro dobrou věc. 
 
Vybrat si můžete ze 4 tras: 1. Maminky s kočárky a děti 2. Příležitostní běžci (asi 2 km) 3. Nadšenci (asi 7 km) 4. Srdcaři (asi 20 km) 
 
Trasy můžete absolvovat i krokem se svým psím parťákem. Startovné je dobrovolné a vybrané peníze budou předány hemato-onkologickému oddělení. Další informace na Facebook stránce Běh Petry Linetové - běžci zde mohou potvrdit svou účast. 
 
Občerstvení a doprovodný program si užijí malí i velcí. Těšit se můžete třeba na aukci obrazů, jízdu na koni, ukázku výcviku a obrany psů, hry pro děti, malování na obličej, lekci jógy, povídání s cestovatelem a horolezcem Zdenou Vychodilem a řadu dalších. 
 
Dobrovolníci mohou upéct něco sladkého nebo slaného, popřípadě věnovat hračky nebo knížky pro Dětskou kliniku FN Olomouc. 
 
Akce proběhne za každého počasí, protože není špatné počasí - jen špatné oblečení. Podmínkou účasti je dobrá nálada a něco růžového - jako vzpomínka na skvělou a věčně usměvavou holku Peťku Linetovou. 
Na všechny s dobrým srdcem se těší Veronika Buriánov

Tato charitativní akce se koná ve prospěch Hemato-onkologického oddělení Fakultní nemocnice v Olomouci a veškeré vybrané peníze budou předány na toto oddělení.

Při této akci se můžete projít se svými buldočky ( ale i také s jinými psy) a přispět k dobré věci.